UITLEG ONBEMAND ZONNEN:

Stap 1:

  • Lees eerst deze uitleg over onbemand zonnen & de privacy statement. Vul vervolgens het formulier in en onderteken het en upload het samen met de voorkant van uw legitimatie bewijs.

Stap 2:

  • Download de KUARIO app en registreer een nieuw account, gebruik je email adres als gebruikersnaam en bedenk een sterk wachtwoord. Sla deze op.

Stap 3:

  • In de KUARIO app komt naast het tandwiel een envelopje (dit kan max. 1 tot 2 dagen duren). Deze moet je accepteren en vanaf dat moment heb je toegang.

Stap 4:

  • Als je de KUARIO app opent zie je bovenaan links scannen en rechts opwaarderen.

Opwaarderen kun je het beste thuis doen; mocht je internetverbinding nml zwak zijn zou je geen geld op je account kunnen zetten. Scannen doe je hier als je aankomt; op de deur zit een QR code deze scan je via de app, daarna wordt er om een bevestiging gevraagd en daarna duw je tegen de deur. Let op 1 persoon per scan!. Ga je met 2 personen, moet je beiden geregistreerd zijn en ook beiden de deur scannen. Uit de kast pak je schoonmaak wat je nodig hebt en maak  je de onderplaat en het handvat schoon. Daarna kleed je je uit en smeer je je in, daarna scan je de QR in de cabine op de roze poster en gaat je geld uit de wallet en springt de bank aan.

Stap 5:

  • Daarna bank schoonmaken, eventueel wat drinken en pand verlaten

Let op: max. 1 persoon per account / emailadres!!

Inschrijven ‘Onbemand Zonnen’

Schrijf je in voor ‘Onbemand Zonnen’ door het formulier op deze pagina in te vullen.

    Laad hieronder een copy van een geldig identiteitsbewijs op (rijbewijs, identiteitskaart of paspoort). De voorkant is voldoende.